Bewust ondernemen
HMZ Fashiongroup produceert en distribueert hoogwaardige promotionele en bedrijfskleding. Onze inspanningen zijn gericht op het opbouwen van promotionele kledingmerken. De volgende principes staan centraal in ons duurzaam ondernemerschap.

Realisering van winstgevende groei
In onze samenwerking met dealers ondersteunen wij hen in het bereiken en behouden van hun leidende positie. Dit doen wij door proactief mee te denken en hen van een breed scala aan creatieve oplossingen te voorzien. Zo kunnen onze dealers met de HMZ-collectie een compleet aanbod promotionele en bedrijfskleding leveren en inspelen op de behoeftes van hun eindklanten. HMZ Fashiongroup investeert de cashflow om elke keer weer een sterke en uitgebalanceerde voorraad te kunnen bieden.

Sociale verantwoordelijkheid
Wij produceren en distribueren tegen de laagst mogelijke kosten, terwijl rekening wordt gehouden met duurzaamheid voor mens en kleding. HMZ Fashiongroup streeft naar de optimale beheersing van alle bedrijfsprocessen. Zo kunnen wij op korte en lange termijn een financieel gezonde productie en distributie van kleding mogelijk maken, waarin menselijkheid centraal staat. Wij houden ons aan een strikte Code of Conduct en hanteren Fair Trade regels. Ook geldt de Oeko-Tex Standard 100 certificering voor de meeste artikelen.

Goed werkgeverschap
Goedopgeleide, getalenteerde en uitstekend gemotiveerde werknemers mogen op waarde geschat worden. HMZ Fashiongroup is werkgever van deze groep talenten en beloont prestaties. Ook creëren we een aantrekkelijke en open bedrijfscultuur waarin iedereen zijn competenties verder kan ontwikkelen.

Eerlijk en respectvol zaken doen
Alle mensen en bedrijven die met HMZ Fashiongroup te maken hebben, worden met eerlijkheid en respect behandeld. Zo zetten wij ons in voor de hoogste normen in zakelijke ethiek en proberen we het verschil te maken.

Ons dealernetwerk
De collectie van HMZ Fashiongroup is in Nederland en België goed verkrijgbaar dankzij een dicht dealernetwerk. Dit netwerk bestaat uit textieldrukkerijen, borduurbedrijven, relatiegeschenkenleveranciers, promotiebedrijven, bedrijfs- en werkkledingzaken. HMZ Fashiongroup levert niet aan eindklanten. Bedrijven die interesse voor onze collectie tonen, worden gescreend op hun activiteiten en, als het om een eindklant gaat, doorverwezen naar dealers in de regio. Deze dealers worden vervolgens door ons geïnformeerd, zodat een proactieve benadering plaats kan vinden. Met professionele, betrouwbare en goed georganiseerde dealers wordt op basis van jaarvolume prijsafspraken gemaakt. De key accounts ontvangen naast vaste staffelprijzen zoveel mogelijk showroom- en verkoopondersteuning en de hoogste leveringsprioriteiten. Deze afspraken worden consequent geëvalueerd en beheerd door de accountmanagers.