NIEUWS
THE CHOICE 2024
Jan '24 - Onze nieuwe catalogus The Choice 2024 is uit en wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat! De vertrouwde catalogus in een nieuw jasje. Met vanaf dit jaar nieuw in het assortiment; Next Level Apparel. En natuurlijk ook onze vertrouwde merken Lemon & Soda, Gildan en Stedman.
Private Label by Lemon & Soda
Jan '24 - Private Label by Lemon & Soda is een uniek kledingconcept om je huisstijl of uitstraling van je bedrijf te versterken. Wij gaan met jou aan de slag om een passende kledinglijn te creëren. In het hele proces, van concept tot aan levering, denken wij met je mee en adviseren wij waar nodig. Zo sluit het eindproduct naadloos aan bij jouw wensen.
Op weg naar klinkend succes!
Okt '23 - Wij geloven in het vieren van succes en partnerschap. Daarom introduceren we met trots onze eindejaarsactie. Als jij in het laatste kwartaal van 2023 een groei van 15% of meer in omzet realiseert (met een minimum van € 2.000,-) t.o.v. het vorige jaar, verdien je een cadeau: de Sonos Schilderijlijst met Wi-Fi speaker met een gepersonaliseerde cover!
Workwear Everywear
Apr '23 - De nieuwe Lemon & Soda workwear collectie Everywear is binnen! Vanaf nu zijn de eerste artikelen uit deze lijn, de T-shirts en polo's, te vinden in ons assortiment. De T-shirts en polo's hebben de unieke samenstelling van een katoenen binnenzijde en polyester buitenzijde waardoor de stof transpiratie snel absorbeert en snel droogt.
Gildan Softstyle Midweight
Feb '23 - Nieuw in de collectie van Gildan zijn de Softstyle Midweight sweater en hoodie. Sweaters in een zachte ring-spun katoenmix. De boorden en manchetten zijn gemaakt van een 1x1 rib voor extra stretch zodat deze niet gaan lubberen. Ready to brand en uitstekend verder te bewerken door middel van bijvoorbeeld DTG print.
Lookbook 2023
Feb '23 - Het Stedman Lookbook 2023 is uit! Het boek staat bomvol klassiekers en daarnaast vind je ook een aantal mooie toevoegingen op de collectie. Zoals bijvoorbeeld de stretchy Clive Polo voor hem en de Claire Polo voor haar. Ook de Lux collectie is uitgebreid met de Lux Softshell jassen en de Lux Padded jassen en bodywarmers.
Stedman premium LUX jackets
Jan '23 - Stedman breidt de premium LUX collectie uit. Naast de mooie LUX T-shirts introduceren zij drie nieuwe jassen en bodywarmers: de Lux gewatteerde jas, de Lux gewatteerde bodywarmer en de Lux softshell jas.
Wij dragen het stokje over….
Jan '23 - HMZ Fashiongroup bestaat al meer dan 43 jaar en het is tijd voor ons om het stokje over te dragen en met pensioen te gaan. HMZ blijft HMZ, een familiebedrijf in hart en nieren……en zal vanaf nu worden gerund Janou de Hart, Machiel van Mourik en Randy de Hart. Wij spreken graag nadrukkelijk onze dank en waardering uit aan allen die hebben bijgedragen aan deze mooie jaren. Tevens spreken wij ons vertrouwen uit in de nieuwe generatie, die u vol energie en inspiratie zal gaan bedienen. Arie van Mourik en Rien de Hart
Klik hier voor meer…