ONZE MERKEN


Met leeftijd komt persoonlijkheid. In de jaren '80 werd dit 100% Nederlandse merk gelanceerd. De hedendaagse collectie bevat T-shirts, polo's, sweaters, shirts, jackets, fleecekleding en ondergoed. Voor, tijdens en na de productie van de artikelen is er volop oog voor het milieu. De collectie van Lemon & Soda biedt ook daardoor een uitstekende basis om aan een duurzame samenleving te bouwen.


Gildan is een Canadees familiebedrijf, dat in 1984 werd opgericht. Sindsdien heeft het merk een brede collectie ontwikkeld, bestaande uit T-shirts, polo’s en sweaters. De collectie is toegespitst op hem, haar, kids en peuters en is beschikbaar in een divers kleurenpalet: van opvallende, felle kleuren tot subtiele tinten.


Al meer dan zestig jaar is Stedman een standvastig en aantrekkelijk merk in promotionele kleding. Het Amerikaanse merk heeft deze positie verworven, mede dankzij de kwaliteit van de kledingstukken. Onderdeel van de collectie zijn: T-shirts, polo's, sweaters & sweatpants, jackets en sportkleding. Artikelen zijn geschikt voor man en vrouw, jong en oud.


Next Level Apparel brengt de levendige geest van Californië naar Europa en is je bestemming voor blanco kleding van topkwaliteit. Geliefd in Amerika en nu beschikbaar voor jou! NLA is gespecialiseerd in het maken van kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook perfect om te bedrukken. De collectie biedt een breed scala aan kleuren die passen bij jouw stijl en stemming. 


Met Private Label by Lemon & Soda kun je bijzondere artikelen of een complete bedrijfskledinglijn op maat samenstellen. Private Label by Lemon & Soda staat voor unieke en sprankelende designs; alle artikelen zijn met PMS ingeverfd. Je aanvraag wordt gevolgd door ons team van gekwalificeerde professionals: van offerte tot advies, samples en levering. Hun product expertise en kwaliteitscontrole worden ingezet in contact met fabrieken in het Verre Oosten, Midden-Oosten en Europa. Zo lever je het beste aan jouw klanten!