Lemon & Soda 
Met leeftijd komt persoonlijkheid. In de jaren 80 werd dit 100% Nederlandse merk gelanceerd. De hedendaagse collectie bevat T-shirts, polo's, sweaters, shirts, jackets, fleecekleding en ondergoed. Voor, tijdens en na de productie van de artikelen is er volop oog voor het milieu. De collectie van Lemon & Soda biedt ook daardoor een uitstekende basis om aan een duurzame samenleving te bouwen.

Gildan 
Gildan is een Canadees familiebedrijf, dat in 1984 werd opgericht. Sindsdien heeft het merk een brede collectie ontwikkeld, bestaande uit T-shirts, polo’s en sweaters. De collectie is toegespitst op hem, haar, kids en peuters en is beschikbaar in een divers kleurenpalet: van opvallende, felle kleuren tot subtiele tinten.

Stedman 
Al meer dan zestig jaar is Stedman een standvastig en aantrekkelijk merk in promotionele kleding. Het Amerikaanse merk heeft deze positie verworven, mede dankzij de kwaliteit van de kledingstukken. Onderdeel van de collectie zijn: T-shirts, polo's, sweaters & sweatpants, jackets en sportkleding. Artikelen zijn geschikt voor man en vrouw, jong en oud.

Next Level Apparel 
Next Level Apparel brengt de levendige geest van Californië naar Europa en is je bestemming voor blanco kleding van topkwaliteit. Geliefd in Amerika en nu beschikbaar voor jou! NLA is gespecialiseerd in het maken van kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook perfect om te bedrukken. De collectie biedt een breed scala aan kleuren die passen bij jouw stijl en stemming. Bij Next Level Apparel zetten ze zich in om kleding te maken waarin iedereen zich goed kan voelen. Vier samen met NLA een wereld van kleur en kwaliteit met kleding voor iedereen. Next Level Apparel is er trots op dat ze een toonaangevend merk voor blanco kleding in de VS zijn geworden en ze kunnen niet wachten om van start te gaan in Europa!

Private Label by Lemon & Soda 
Met Private Label by Lemon & Soda kun je bijzondere artikelen of een complete bedrijfskledinglijn op maat samenstellen. Private Label by Lemon & Soda staat voor unieke en sprankelende designs; alle artikelen zijn met PMS ingeverfd. HMZ Fashiongroup gelooft in een gezonde, evenwichtige levensstijl en minimaliseert de impact op het milieu. Daarom hebben we een gedragscode geïmplementeerd waaraan alle fabrikanten waarmee wij werken moeten voldoen. Daarnaast dragen de meeste Lemon & Soda Private Label Concept producten de 'Oeko-Tex Standard 100 Certification', een erkende gezondheids- en veiligheidsnorm. Je aanvraag wordt gevolgd door ons team van gekwalificeerde professionals: van offerte tot advies, samples en levering. Hun product expertise en kwaliteitscontrole worden ingezet in contact met fabrieken in het Verre Oosten, Midden-Oosten en Europa. Zo lever je het beste aan jouw klanten!