Gildan  Gildan is een Canadees familiebedrijf, dat in 1984 werd opgericht. Sindsdien heeft het merk een brede collectie ontwikkeld, bestaande uit t-shirts, polo’s, sweaters en sportkleding. De collectie is toegespitst op hem, haar, kids en peuters en is beschikbaar in een divers kleurenpalet: van opvallende, felle kleuren tot subtiele tinten.

Lemon & Soda Met leeftijd komt persoonlijkheid. In de jaren 80 werd dit 100% Nederlandse merk gelanceerd. De hedendaagse collectie bevat jackets, fleecekleding, polo’s, t-shirts, sweatwear, shirts en ondergoed. Voor, tijdens en na de productie van de artikelen is er volop oog voor het milieu. De collectie van Lemon & Soda biedt ook daardoor een uitstekende basis om aan een duurzame samenleving te bouwen.

Lemon & Soda Private Label Concept Met het Lemon & Soda Private Label Concept kunt u bijzondere artikelen of een complete bedrijfskledinglijn op maat samenstellen. Het Private Label Concept staat voor unieke en sprankelende designs; alle artikelen zijn met PMS ingeverfd. HMZ Fashiongroup gelooft in een gezonde, evenwichtige levensstijl en minimaliseert de impact op het milieu. Daarom hebben we een gedragscode geïmplementeerd waaraan alle fabrikanten waarmee wij werken moeten voldoen. Daarnaast dragen de meeste Lemon & Soda Private Label Concept producten de 'Oeko-Tex Standard 100 Certification', een erkende gezondheids- en veiligheidsnorm. Uw aanvraag wordt gevolgd door ons team van gekwalificeerde professionals: van offerte tot advies, samples en levering. Hun productexpertise en kwaliteitscontrole worden ingezet in contact met fabrieken in het Verre Oosten, Midden-Oosten en Europa. Zo levert u het beste aan uw klanten!

Stedman Al meer dan zestig jaar is Stedman een standvastig en aantrekkelijk merk in promotionele kleding. Het Amerikaanse merk heeft deze positie verworven, mede dankzij de kwaliteit van de kledingstukken. Onderdeel van de collectie zijn: jackets, polo’s, t-shirts, sweatshirts, broeken en sportkleding. Artikelen zijn geschikt voor man en vrouw, jong en oud.