Onze merken

American Apparel
Hoewel de naam anders doet vermoeden, is American Apparel van oorsprong een Canadees merk. De productie vindt in eigen beheer plaats: van ontwerp tot marketing, inclusief de uitdagende advertenties. De collectie bestaat uit basics, ondergoed, fine jerseys, polykatoenen shirts en tri-blends- in meer dan veel stijlen en kleuren. Het is betaalbare printwear die ook nog eens duurzaam en ethisch is geproduceerd.

Anvil
Anvil stimuleert het individu en zijn persoonlijke stijl. Met unieke crewnecks, t-shirts, sweatshirts, shirts, hoodies en vesten geeft het merk de ruimte en vrijheid om een eigen smaak te ontwikkelen. Geschikt voor volwassen mannen en vrouwen durft Anvil nét een tikkeltje anders te zijn.

Gildan
Gildan is een Canadees familiebedrijf, dat in 1984 werd opgericht. Sindsdien heeft het merk een brede collectie ontwikkeld, bestaande uit t-shirts, polo’s, sweaters en sportkleding. De collectie is toegespitst op hem, haar, kids en peuters en is beschikbaar in een divers kleurenpalet: van opvallende, felle kleuren tot subtiele tinten.

Lemon & Soda
Met leeftijd komt persoonlijkheid. In de jaren 80 werd dit 100% Nederlandse merk gelanceerd. De hedendaagse collectie bevat jackets, fleecekleding, polo’s, t-shirts, sweatwear, shirts en ondergoed. Voor, tijdens en na de productie van de artikelen is er volop oog voor het milieu. De collectie van Lemon & Soda biedt ook daardoor een uitstekende basis om aan een duurzame samenleving te bouwen.

Lemon & Soda Private Label Concept
Met het Lemon & Soda Private Label Concept kunt u bijzondere artikelen of een complete bedrijfskledinglijn op maat samenstellen. Het Private Label Concept staat voor unieke en sprankelende designs; alle artikelen zijn met PMS ingeverfd. HMZ Fashiongroup gelooft in een gezonde, evenwichtige levensstijl en minimaliseert de impact op het milieu. Daarom hebben we een gedragscode geïmplementeerd waaraan alle fabrikanten waarmee wij werken moeten voldoen. Daarnaast dragen de meeste Lemon & Soda Private Label Concept producten de 'Oeko-Tex Standard 100 Certification', een erkende gezondheids- en veiligheidsnorm. Uw aanvraag wordt gevolgd door ons team van gekwalificeerde professionals: van offerte tot advies, samples en levering. Hun productexpertise en kwaliteitscontrole worden ingezet in contact met fabrieken in het Verre Oosten, Midden-Oosten en Europa. Zo levert u het beste aan uw klanten!

Macseis
Macseis is een hoogstaand merk voor outdoorkleding, gespecialiseerd in technische, functionele workwear. Alle kleding
is geschikt voor buiten- en zwaardere werkzaamheden met een maximale waterdichtheid van 10.000 mm/H2O en ademend vermogen van 8.000/m2/24H. Macseis heeft de CE, EN ISO 6330, EN 14404, EN 343, EN 340 en Oeko-Tex Standard 100 certificeringen op zak en is daarmee de slimme keuze voor volledige bedrijfsoutfits die beschermen tijdens alle weersomstandigheden: van softshell jassen tot polo’s en werkschoenen.

Stedman
Al meer dan zestig jaar is Stedman een standvastig en aantrekkelijk merk in promotionele kleding. Het Amerikaanse merk heeft deze positie verworven, mede dankzij de kwaliteit van de kledingstukken. Onderdeel van de collectie zijn: jackets, polo’s, t-shirts, sweatshirts, broeken en sportkleding. Artikelen zijn geschikt voor man en vrouw, jong en oud.